به گزارش سراج24، شب گذشته مسعود سلطانیفر، گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ورزش و امور جوانان به مجلس شورای اسلامی نتوانست از نمایندگان رای اعتماد بگیرد.
در جلسه رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت یازدهم، مسعود سلطانیفر نتوانست رأی اعتماد نمایندگان مجلس به عنوان وزیر ورزش و جوانان را کسب کند.
در پایان رای گیری مشخص شد که آرا اخذ شده 283 رای بوده است و سلطانیفر 117 رأی موافق و 148 رأی مخالف داشته و 18 رای ممتنع کسب کرد. در نتیجه او نتوانست رای اعتماد از مجلس کسب کند. با این حساب وزارت ورزش و جوانان برای شناخت رئیس خود باید منتظر وزیر پیشنهادی جدید از سوی روحانی باشد.
رئیس جمهور می تواند یک نفر را به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان انتخاب کند تا برای گزینه بعدی خود به جمع بندی برسد؛ بر همین اساس به نظر میرسد حمید سجادی که در دوران وزارت محمد عباسی به عنوان معاون وی فعالیت میکرد به احتمال فراوان تا زمان معرفی گزینه رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی به عنوان سرپرست این وزارتخانه فعالیت خواهد کرد.
این درحالی است این روزها نام گزینههایی همچون فائقی و داورزنی نیز مطرح میشود.



